Workshop Huizen reiningen

Ken je dat gevoel dat als je een ruimte inloopt dat de lucht dik aan voelt, dat je je niet op je gemak voelt of dat je onrustig wordt. Of wil je een frisse en nieuwe energie in je huis? In deze workshop leer je op verschillende manieren je huis energetisch te reinigen.

Mensen stralen energie uit. Die energie blijft een tijd(je) hangen in de omgeving waar zij is uitgestraald. Wordt een bepaalde energie elke dag opnieuw in een ruimte uitgestraald, dan nemen de meubels, de vloer en wanden er steeds meer van op. Ze gaan die zelf steeds meer uitstralen. Ook de televisie, games, internet en je mailbox stralen allemaal een eigen veld uit. Dat veld beïnvloedt ook de kwaliteit van de energie in je kamer. Ook de schilderijen en beelden en dergelijke die je in huis hebt stralen hun eigen energie uit. Kijk je ernaar, dan kan dat veld nog wat meer bij je binnenkomen.

Het is net als met stof: onmerkbaar hoopt dat zich op in je kamer. Vaak heb je geen idee waar het vandaan komt, maar het is er! De enige manier om een kamer stofarm te houden is die regelmatig schoon te maken. Energetisch is dat net zo. Als je een kamer regelmatig energetisch reinigt, voelt deze veel beter.

Ja, ik wil me voor de workshop Huizen reinigen aanmelden!

  Waarom je je huis energetisch wil reinigen:

  Je huis fysiek schoon maken vind je vast heel normaal. Om na het koken het aanrecht met een doekje af te nemen. Stof te zuigen omdat er weer kattenharen rond dwarrelen. Te dweilen nadat je kind met modderschoenen binnen kwam rennen.

  Ook energetisch gebeurt er veel in huis. Je ziet dit misschien niet, maar voelt het vaak (onbewust) wel:

  • Drukkende sfeer
  • Onrust als je probeert te ontspannen
  • Je krijgt hoofdpijn in een bepaalde ruimte
  • Koude rilling als je zeker weet dat de ramen dicht zijn
  • Je wordt sneller moe als je lang blijft in een bepaalde ruimte
  • Er zijn tal van redenen waarom het een goed idee is je huis ook energetisch te reinigen.

  Na het energetisch reinigen van je huis zal de sfeer en de energie anders aanvoelen, net alsof je het huis ook fysiek hebt gesopt en schoongemaakt.

  Heb je interesse in de workshop schrijf je dan snel in.

  Workshop Huizen reinigen-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop
  2024 Angels Touch