Workshops

Aurahealing-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

Workshop Aurahealing

Ons welzijn en geluk zijn afhankelijk van de gezondheid van lichaam en geest. Deze zijn afhankelijk van het welzijn van de energieën in ons lichaam.
lees meer
Chakras-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

Workshop Chakra’s

Chakra's zijn verantwoordelijk voor ons energetisch, emotioneel, fysiek, psychologisch, mentaal en spiritueel welzijn. Wanneer onze energie uit balans is, beïnvloedt dit onze gezondheid.
lees meer
Tarot-kaarten-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

Workshop Tarot

Vergroot je kennis van tarot met de Tarot workshop.Je leert de theorieën en iconologie van tarot, hoe je je eigen spreads en kaarten kunt ontwerpen, andere kaartspellen die worden gebruikt voor waarzeggerij.
lees meer
Workshop Bescherming-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

Workshop bescherming

Je krijgt handige tips om jezelf te beschermen. Door middel van kleine oefeningen maar ook met hele praktische voorbeelden. Zo vind je balans en hoef de emoties en lichamelijke klachten van anderen niet meer over te nemen.
lees meer
Workshop Contact met je gids Praktijk Angels Touch Nieuwkoop

Workshop Contact met je gids

Leer hoe gidsen met je communiceren en wie het zijn. We maken samen contact met jouw gids en onderzoeken welk bericht je gids voor je heeft. Gidscontact transformeert je en brengt je in contact met jouw Hoger Bewustzijn.
lees meer
Workshop Huizen reinigen-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

Workshop Huizen reiningen

In deze workshop leer je op verschillende manieren je huis energetisch te reinigen. Na het energetisch reinigen van je huis zal de sfeer en de energie anders aanvoelen, net alsof je het huis ook fysiek hebt gesopt en schoongemaakt.
lees meer
Workshop Meditatie Praktijk Angels Touch Nieuwkoop

Workshop Meditatie

Ervaar de positieve effecten van meditatie. Verminder frustratie en stress en verbeter je concentratie. We leren je drie soorten meditaties, zodat je genoeg mogelijkheden hebt. Het is niet moeilijk of ingewikkeld.
lees meer
Workshop Totemdieren-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

Workshop Totemdieren

In deze workshop wordt er onderscheid gemaakt tussen diverse totemdieren. Voor ieder onderdeel van jouw leven leer je welk totemdier bij jou hoort. Leer wanneer je zijn krachten en specifieke eigenschappen kan gebruiken.
lees meer

Workshop Amulet van speksteen

Maak je eigen amulet van speksteen. Het biedt bescherming tegen gevaar, ziekte en ongeluk. Weert negatieve krachten af en wend positieve krachten aan.
lees meer
2024 Angels Touch