Cursussen

Cursus Kundalini Reiki

Kundalini reiki is een variant op de traditionele reiki systemen en kan een mooie aanvulling zijn voor je eigen spirituele ontwikkeling of jouw healing methode. Voor kundalini reiki is het geen verplichting om ingewijd te zijn in een ander reiki systeem. Klik verder om meer te weten te komen over deze mooie cursus en jezelf alvast te verdiepen in de mooie dingen die Kundalini voor jou kunnen betekenen.
lees meer

Cursus Mediumschap 1, 2 en 3

In de cursus mediumschap krijg je de mogelijkheid om jezelf spiritueel te ontwikkelen. Tijdens de cursus doen we verschillende onderwerpen aan. De cursus mediumschap is opgedeeld in 3 cyclussen van elk 6 lessen. De lessen zijn 1 keer per maand om zo alle stof die leert te kunnen laten indalen en te oefenen. Klik om meer te weten te komen over deze mooie cursus en jezelf alvast te verdiepen in de mooie dingen van het Mediumschap.
lees meer
Beginnerscursus Tarot-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

Gevorderdencursus Tarot

In de gevorderdencursus Tarot gaan we dieper in op de betekenissen van de kaarten, verschillende kaart combinaties en de betekenis daarvan.
lees meer
Beginnerscursus Tarot-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

Beginnerscursus Tarot

Je leert wat de kaarten betekenen en hoe je ze kunt leggen. Tarot geeft inzicht in persoonlijke processen van jezelf en van anderen.
lees meer
Reiki1-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

Reiki 1

Je leert jezelf en anderen een behandeling te geven waarbij een proces van innerlijke groei en heling op gang gebracht wordt. Reiki 1 verbetert en vernieuwd je leven.
lees meer
Reiki2-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

Reiki 2

Je leert op afstand te behandelen en heel direct werken aan je spirituele groei. Je trillingsniveau wordt aanzienlijk krachtiger. Je wordt lichamelijk en mentaal nog sterker.
lees meer
Reiki3a-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

Reiki 3a

Je leert nieuwe behandeltechnieken, Japanse leefregels en je krijgt het master symbool. Je volgt een 30 dagen challenge waarin je trilling intenser en krachtiger wordt.
lees meer
Reiki3b-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

Reiki 3b

Je trilling wordt verhoogd naar Master niveau. Je loopt stage en dient een proefschrift in. Aan het eind van deze cursus ben jij er klaar voor je eigen cursus te geven en mensen te helpen op hun Reiki reis.
lees meer
2024 Angels Touch