Reiki 2

Reiki 2de graad cursus

De reiki 2 cursus, in het Japans het de tweede reiki-graad Okuden, is bedoeld voor een ieder die kiest voor een nog sterkere en diepere binding met het Usui Reiki-systeem.

De reiki 2 cursus kent een aantal uitbreidingen ten opzichte van de eerste graad reiki. Je kunt met reiki 2 op afstand behandelen en (in tegenstelling tot de eerste graad) heel direct werken aan je spirituele groei, bijvoorbeeld door het opheffen van blokkades, angsten en onzekerheden.

De trilling van je Reiki energie wordt na de reiki 2de graad cursus veel intenser en je wordt dan ook aanzienlijk krachtiger. Dit kan lichamelijk ook duidelijk voelbaar zijn. De behandelingsduur kan ook worden teruggebracht.

Verder werkt de tweede graad op mentaal gebied zeer sterk, zodat je angsten, frustraties uit het verleden, trauma’s en verdriet zeer snel en makkelijk aan kunt pakken. De reiki 2 cursus is een mooie, diepe vorm om de kracht van reiki zelf te ervaren. De tweede graad geeft nog meer inzicht in jezelf, in de waarheid van het leven.

Ja, ik wil de Reiki 2 cursus volgen!

  De Japanse naam voor de tweede graad is dan ook Okuden, het diepere weten, of je innerlijke tempel. Dat is een van de dingen die reiki doet; het brengt je op een heel mooie, zachte, maar indringende manier in contact met jezelf. Je echte zelf. Sommigen omschrijven dat ook wel als het hogere zelf. Tijdens de reiki 2 cursus leer je werken met een aantal symbolen. Deze symbolen leer je pas tijdens de 2e graad reiki cursus omdat je er eerder niets aan hebt en omdat de mondelinge overdracht door de eigen Reiki Master een krachtig en essentieel onderdeel van de cursus is. De cursus reiki 2 kun je pas behalen na minimaal 6 maanden na het afronden van de Reiki 1e graad hebt. Deze periode van negentig dagen heb je echt nodig. Reiki moet zijn werk eerst doen.

  Met de tweede graad kun je pijnlijke herinneringen uit het verleden, een situatie in het heden die je elke dag raakt, angsten en fobieën zeer snel en doeltreffend behandelen. De resultaten zijn verbluffend. Natuurlijk zullen er altijd situaties zijn die je liever niet onder ogen ziet, of die je zelf te pijnlijk vindt om ook maar aan te denken. Al verdient het aanbeveling er juist dan reiki naartoe te sturen, jij bepaalt zelf wat je wilt aanpakken en wanneer. Dat is het prettige van reiki. Reiki doet wat voor jou het beste is. Altijd.

  Wat kan je in de Reiki 2 Cursus  (dus de tweede graad) verwachten?

  De cursus reiki 2e graad heeft een aantal belangrijke uitbreidingen ten opzichte van de cursus 1e Reiki graad:

  • Je kunt na de cursus op afstand behandelen waardoor de persoon niet meer fysiek in je nabijheid hoeft te zijn
  • Het contact met de reiki stroom wordt met de tweede graad veel intenser en je wordt dan ook veel krachtiger
  • De behandelingsduur kan worden teruggebracht. Het behandelen van jezelf of een ander kan dan vanaf 15 minuten (afstand)
  • De 2e graad reiki werkt op mentaal en spiritueel gebied heel sterk. Daardoor kun je met deze graad heel snel aan jezelf werken! Daardoor functioneer je beter en ben je minder speelbal van de wereld om je heen. Dit werkt zo mooi dat een aantal keren Reiki sturen voldoende is om de invloed van een gebeurtenis (echt en meetbaar) te laten verdwijnen

  Onderdelen reiki 2 cursus

  • leren van de symbolen
  • de initiatie
  • 2e graad reiki toepassing als je iemand met handoplegging (dus met aanraking) behandeld
  • reiki sturen op afstand compleet (alle posities)
  • de mentale positie
  • reiki sturen op afstand eenvoudig
  • uitleg over reiki sturen naar belangrijke momenten in jouw leven of van een ander, zoals examens, functioneringsgesprek en meer uitleg over reiki en het sturen naar conflicten in het heden
  • werken aan blokkades waarvan de oorzaak ligt in het verleden

  Extra informatie

  Reiki 2de graad bestaat uit 1 cursusdag (9 uur tot 16 uur). dit kan zijn in een weekend (voorkeur) of op andere dagen (in overleg). De cursus is inclusief lunch, koffie en thee (allergieën graag doorgeven).

  Kosten: €150,- per persoon

  Reiki2-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop
  2024 Angels Touch