Cursus Kundalini Reiki

Kundalini reiki is een variant op de traditionele reiki systemen en kan een mooie aanvulling zijn voor je eigen spirituele ontwikkeling of jouw healing methode. Voor kundalini reiki is het geen verplichting om ingewijd te zijn in een ander reiki systeem. Kundalini reiki bestaat uit 3 graden waarbij je bij elke graad een inwijding krijgt. Deze inwijdingen kunnen op een afstand gegeven worden.

Wat is Kundalini

Kundalini is een Sanskriet woord, dat “opgerold” betekent. Het duidt op de energie die traditioneel gezien, drie-en-een-half keer opgerold ligt in het wortel- of basischakra. Deze energie is bij iedereen aanwezig in dat chakra. Vanuit de basis chakra straalt hij naar boven tot je kruin. Voor kundalini reiki ontvang je 3 inwijdingen eentje voor elke graad in dit reiki systeem.

Kundalini Reiki 1

Tijdens de eerste inwijding worden alle blokkades in de chakra’s verwijderd, behalve in de basischakra. Het hoofdenergiekanaal tussen basis- en kruinchakra wordt schoongemaakt en voorbereid op het ‘wakker maken’ van Kundalini tijdens de inwijding in Kundalini Reiki 2. Het hartchakra wordt vergroot en de energiebanen van de handen naar kruinchakra worden geopend, zodat de Reiki vrijer kan stromen. Je leert tevens een complete behandeling te geven én een afstandsbehandeling. Kundalini Reiki 1 staat gelijk aan Usui Reiki 1, 2 en 3! Dat wil zeggen dat de intensiteit daaraan gelijkstaat.

Kundalini Reiki 2

Tijdens de tweede inwijding worden de Reiki-kanalen verder geopend. Het Kundalini vuur wordt ‘aangestoken’, waarbij de hoofdenergiebaan voorzichtig wordt geopend. De Kundalini-energie bereikt de zonnevlecht ter voorbereiding van het volledige opstijgen van de Kundalini in Kundalini Reiki 3. Tevens gaat het 3e oog- of voorhoofdchakra verder open. Verder leer je een speciale korte meditatie. Als je deze meditatie toepast, dan verhoog je voor korte tijd de kracht van het Kundalini vuur. Op deze manier worden alle chakra’s en het hele energiesysteem gereinigd.

Kundalini Reiki 3/Master

Dit is de graad van Reiki-leraar. Bij de derde inwijding worden de voorgaande inwijdingen krachtiger en het keelchakra, zonnevlecht, heiligbeenchakra en basischakra worden geopend. Het Kundalini vuur wordt krachtiger. Na de derde Kundalini Reiki inwijding kan de Kundalini energie opstijgen vanaf de basischakra naar de kruinchakra en daar het lichaam verlaten. 

Je leert tevens om de drie Kundalini Reiki inwijdingen aan anderen te geven en de Balans om de energie te balanceren.

In deze Master-inwijding zitten nog andere inwijdingen besloten, die je jezelf kunt geven en waar je ook mee leert werken:

 • Geboorte Trauma Reiki
 • Locatie Reiki
 • Vorige Levens Reiki
 • DNA Reiki
 • Kristal Reiki

Ja, ik wil de Cursus Kundalini Reiki volgen!

  Extra informatie

  Wat kun je verwachten?

  Tijdens deze cursus krijg je:

  • 3 inwijdingen (1 voor elke graad) kunnen op afstand
  • Uitgebreide handleiding
  • Certificaat

  Kosten: 60 euro

  2024 Angels Touch