Reading

Readen is een manier van bewust “intuïtief” waarnemen van informatie die zich bevindt in je energie systeem (auralagen/chakra’s). Een reading geeft een beeld van wat er op dit moment in essentie in je leven afspeelt en waarom.

Als je je realiseert dat alles energie is, je lichaam, je gedachten, je emoties, maar ook je overtuigingen, programmaties en projecties, dan kun je je misschien ook voorstellen dat het mogelijk is om deze energie waar te nemen.

Eigenlijk doen we dat allemaal een beetje wanneer we iemand voor het eerst ontmoeten, we gaan af op ons gevoel en hebben een indruk van iemand, ook al kennen we die persoon helemaal niet. Het grote verschil echter met een reading is dat de reader in een langdurig traject heeft geleerd om zijn of haar eigen ervaringen, oordelen of projecties erbuiten te laten. Op deze manier krijgt de cliënt een zo zuiver of neutraal mogelijk beeld.

Alles wat we meemaken vloeit voort uit persoonlijke “lessen” en “thema’s” die we in ons leven te doorgronden hebben. Dit wordt als het ware opgeslagen in jouw energiesysteem. Wanneer we onze thema’s (h)erkennen kunnen we zelf bepalen hoe we ermee om willen gaan, welke keuzes we willen maken en kunnen we zelf het heft in handen nemen. Bij een reading kan er ook worden gekeken naar de dynamiek tussen mensen onderling zoals bv. in familieverband, relaties of werkkring.

Ja, ik wil een reading!

  Waarom een reading?

  Vroeg of laat worden we allemaal geconfronteerd met bepaalde levensvragen. Dit kan het gevolg zijn van een heftige gebeurtenis, een belangrijke beslissing of omdat je geen oplossing ziet voor een bepaalde situatie. En soms vraag je je gewoon af wat het leven voor nut heeft. Wanneer je inzicht krijgt in wat jij te leren hebt en wat je nodig hebt om je verder persoonlijk te ontwikkelen heb je al een belangrijk middel in handen om voor jezelf bepaalde keuzes te maken.

  Belangrijk is om je te realiseren dat de Reader er niet is om jouw problemen op te lossen, maar om de wellicht tegenwerkende krachten in jouw leven inzichtelijk te maken. Wat jij daar verder mee wilt doen is aan jou. Uiteraard kunnen we na de reading mogelijk wel advies geven of je ergens verder mee helpen.

  Wat is een reading? 

  Een reading kan vanuit verschillende invalshoeken gedaan worden. Bij een algemene reading komt je levensthema uitgebreid aan de orde. Misschien ben je gewoon nieuwsgierig naar waar je nu in het leven staat, of sta je aan de vooravond van een paar belangrijke beslissingen. Uiteraard kunnen specifieke vragen met betrekking tot je werk of relaties etc. besproken worden. Indien blijkt dat een bepaalde kwestie meer aandacht behoeft, dan zal een meer specifieke vervolgreading aangeraden worden.

  Essentieel is om te weten dat je alleen gelezen kan worden als je daar zelf toestemming voor geeft en dat alleen die informatie zich laat zien die op dat moment van wezenlijk belang is

  Hoe werkt een reading?

  Ik maak gebruik van tarotkaarten voor mijn readingen. Doordat jij de kaarten schud komt jouw energie en de vraag die je in je hoofd hebt in de kaarten. Tijdens het trekken van de kaarten wordt het antwoord van je vraag steeds duidelijker. Ik zal mijn verhaal starten en op deze wijze jou een reading geven. Soms kan het zo zijn dat de reading al begint voordat de kaarten geschud zijn. Dit geeft mij een duidelijk beeld hoe belangrijk het antwoord is of hoe zwaar de vraag is die nog niet gesteld is. Nadat ik mijn reading heb gedaan vraag ik altijd even na of ik ‘het’ antwoord heb gegeven op de vraag. Is dit niet zo dan kan het zijn dat er op dat moment een belangrijker thema aan het licht is gekomen. Een thema dat diep geworteld is en dat op dit moment even de aandacht nodig heeft.

  Reading-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop

  2024 Angels Touch