Workshop Contact met je gids

Gidsen

Gidsen zijn wel mens geweest en hebben hier op aarde geleefd. Een gids kan een overleden dierbare zijn, maar is vaak een oude ziel van een persoon. Het grote verschil tussen engelen en gidsen is dan ook dat gidsen wel een stoffelijk lichaam hebben gehad en hier op aarde hebben geleefd.

Gidsen spreken stil

Je gidsen zullen zelden spreken met luide en opmerkelijke stem. Ze spreken grotendeels erg stil, omdat je ze zou horen vanuit de focus van je innerlijke wezen. Al kunnen ze, als je in gevaar bent, in je oren lijken te schreeuwen, zullen ze toch veel vaker op een vriendelijke toon spreken, waarvoor jij bereid en ontvankelijk moet zijn. Weet dat ze nooit stoppen met spreken tegen jou – als je ze niet hoort is dat omdat jouw angsten hun stem overroepen, je ego probeert met alle macht controle te houden, of de verstrooiingen in je leven verhinderen je om te focussen op het innerlijke wezen dat in staat is om deze boodschappen heel helder te horen.

Ja, ik wil me voor de workshop Contact met je gids aanmelden!

  Communiceren

  Je gidsen zijn er. Hoe dan ook. Daar hoef je geen tarotkaarten of pendel voor in huis te halen. Ze communiceren met je. Via ingevingen, dromen of via iemand met wie je in gesprek bent. Je krijgt de boodschappen door die belangrijk voor je zijn, alleen sta je daar soms niet voor open. Als je door verdriet minder open staat voor ingevingen, probeer dan eens tastbaarder contact te maken. Vraag je gidsen om een teken dat ze er zijn. Ze kunnen hun aanwezigheid namelijk voelbaar maken door een kneepje in je zij, een hand op je schouder, aanwezigheid in een droom of een zuchtje wind door je haar. Praat ook gerust met je gidsen. Dat kan in gedachten, maar ook hardop.

  In de workshop zullen we in meditatie contact proberen te maken met jouw gids. En gaan we erachter proberen te komen wat voor boodschap jouw gids voor je heeft.

  Wat kan gidscontact brengen?

  Het brengt jou direct in contact met jouw Hoger Bewustzijn. Het opent je hart en brengt je terug bij jouw zielskracht en -wijsheid. Het transformeert je.

  De relatie met jouw gids is heel bijzonder: een uniek zielscontact, bedoeld voor jouw persoonlijke groei. Het brengt je bewustzijn, inzicht, kracht, heling, transformatie, vertrouwen, vreugde, harmonie, verbondenheid, verlichting, innerlijke rust, passie, zingeving, en al het andere wat met Liefde en Licht verbonden is

  Workshop Contact met je gids Praktijk Angels Touch Nieuwkoop
  2024 Angels Touch