Workshop bescherming

Jezelf energetisch beschermen betekent voor mij persoonlijk: de balans vinden tussen bij jezelf blijven en in contact blijven met anderen. Als je die balans bereikt hebt, hoef je niet meer de gemoedstoestand, emoties en lichamelijke klachten van anderen over te nemen. Je hoeft dan dus niet meer leeg te lopen in grote groepen mensen en doodmoe thuis te komen als je in de stad bent geweest. Het is dan ook niet meer nodig om het gevoel te krijgen dat je zweeft, omdat je op een gegeven moment loskomt van je lichaam door alle gevoelsmatige prikkels. Alleen, die balans vinden en jezelf energetisch beschermen is niet altijd even makkelijk.

Stel je voor

Je loopt in een drukke winkelstraat. Je kijkt naar de mensen en de winkels om je heen. Je voelt je relaxed, want het is je vrije dag. Aan het eind van deze winkelstraat voel je je rusteloos en toch wel wat moe. Stel je voor dat al de mensen die jij aankijkt en ook de mensen die je niet gezien hebt, maar jou wel een klein koordje aan je haken. Jij doet dit ook. Eigenlijk ieder mens. Dit is het koordje van je gevoel. Je gevoel dat zegt of het goed gaat met iemand of niet, vind ik deze persoon leuk etc. Dit is een koord dat normaal 2 tot 3 seconden bestaat en weer loslaat van je energetische lichaam. Herken je dit dan is deze workshop echt iets voor jou.

Ja, ik wil me voor de workshop Bescherming aanmelden!

    Workshop bescherming voor jezelf

    In deze workshops geef ik kleine en handige tips om jezelf te beschermen. Dit doe ik door middel van kleine oefeningen, maar ook met hele praktische voorbeelden. Heb je interesse in deze workshop, meld je dan aan.

    Workshop Bescherming-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop
    2024 Angels Touch