Workshop Aurahealing

Aura Healing

Wat kun je verwachten in deze workshop:

 • Kleine uitleg Aura’s
 • Leren hoe je een Aura aanvoelt
 • Hoe kun je een aura opladen
 • Hoe het versterken van een aura werkt

Wat is een aura?

Een aura is een energieveld of lichtveld om een levend wezen. Het is de levenskracht. In dit energieveld bevinden zich zeven hoofdcentra: de chakra’s. De kleur en de vorm en grootte van de aura, verandert constant en vertelt iets over de lichamelijke en geestelijke toestand van een persoon. Iedere persoon heeft een unieke aura. Er zijn er geen twee hetzelfde. Maar als je mensen tegenkomt met een aura die veel overeenkomsten met die van jezelf hebben, dan zal de aantrekkingskracht groot zijn. Mensen die zich erin trainen of hier van nature gevoelig voor zijn kunnen deze aura’s waarnemen. Een aura ziet eruit als een licht of kring rond iemands hoofd of lichaam.

Ja, ik wil me voor de workshop Aura Healing aanmelden!

  Dat mensen omringt worden door aura’s is al eeuwen bekend. Christelijke heiligen worden niet voor niks vaak afgebeeld met een halo rond het hoofd. De oude Egyptenaren deden hetzelfde bij hun goden en belangrijke mensen, en ook bij de Hindoes, Boeddhisten, Grieken en Romeinen kan men dit verschijnsel terugvinden. Sommigen beschrijven de aura als een eivorm, een soort lichtring rond het lichaam. Anderen hebben het over een warme gloed die straalt rond het lichaam en bestaat uit alle kleuren van het spectrum. In totaal zijn er 7 aura lagen. In deze workshop focussen we op de eerste laag (dichtbij je lichaam), 3de laag (+/- 50cm van je lichaam) en de buitenste laag (+/- 1 meter).

  Workshop

  Het eerste gedeelte van deze workshop is gericht op jezelf. Je gaat bij jezelf voelen waar je aura zit en hoe je deze kunt versterken. Je gaat voelen hoe het is als er iemand anders je aura aanraakt of binnenkomt. Het tweede gedeelte van deze workshop zal gaan hoe voel je de aura van een ander aan. En wat kan jij doen om de aura van de ander te versterken of te helen.

  Na deze workshop heb je een basiskennis over de Aura en is een mooie opstap voor een aura healing cursus.

  Aurahealing-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop
  2024 Angels Touch