Reiki 1

Cursus Reiki 1e graad

Reiki kent 3 graden. Bij elke graad krijg je een verdieping in de Reiki. Elke graad staat voor verhoging van je energie trilling, kunnen en ervaring. In de 1e graad Reiki leer je jezelf een behandeling te geven en de ander waarbij een proces van innerlijke groei en heling op gang gebracht wordt. Reiki 1e graad zal je leven verbeteren en vernieuwen.

Reiki 1e graad is vooral gericht op jezelf en de groei van het ‘Ik’. Het kan zijn dat je na dit weekend jezelf ziet groeien en dit zal de maanden daarna verder gaan. Je komt dichterbij je kern en dit zal ook naar buiten komen, zelfs al na de eerste dag van de cursus.

Ja, ik wil de Reiki 1 cursus volgen!

  Wat kan je in de Reiki 1 Cursus  (dus de eerste graad) verwachten?

  • Je wordt tijdens de reiki cursus in vier keer ‘afgestemd’ op de reiki energie. Een ander woord is ook wel ‘geïnitieerd’. Deze initiaties worden verdeeld over 2 dagen tijdens de weekendcursus.
  • Tijdens de cursus kiezen we een thema waar jij baat bij kan hebben en die vastgezet wordt met de initiatie.
  • Tijdens de Reiki cursus krijg je het vermogen de reiki-energie te gebruiken voor jezelf en voor anderen.
  • Verder leer je de basisposities om jezelf te behandelen en de posities om anderen een reiki behandeling te geven.
  • Tijdens de Reiki cursus wordt uitgebreid uitgelegd wat Reiki is en vooral wat het voor je kan doen.
  • Ook de geschiedenis van reiki wordt behandeld en uiteraard is er tijdens de reiki cursus de gelegenheid te behandelen en krijg je de kans behandeld te worden.
  • De Reiki cursus wordt afgesloten met een certificaat.

  Kwaliteit van de Reiki Cursus

  Een 1e graad is niet zomaar te vergelijken met een willekeurige andere eerste graad. Net zoals iedere artiest of auteur een andere kijk heeft op bepaalde onderwerpen, zo is elke Reiki Master ook uniek. Hij of zij werkt op het niveau dat hij of zij bereikt heeft in de loop van de jaren. Dat is het niveau dat ze mee kunnen geven aan hun studenten. Na het volgen van de Reiki cursus 1e graad kun je na 6 maanden de Reiki 2de graad volgen.

  Hoe verloopt de cursus?

  Reiki eerste graad bestaat uit 2 aaneengesloten dagen (9 uur tot 16 uur) dit kan zijn in een weekend (voorkeur) of op andere dagen (in overleg). De cursus is inclusief lunch, koffie en thee (allergieën graag doorgeven).

  Kosten: €125,- per persoon

  Reiki1-Praktijk-Angels-Touch-Nieuwkoop
  2024 Angels Touch