Cursus Mediumschap 1, 2 en 3

In de cursus mediumschap krijg je de mogelijkheid om jezelf spiritueel te ontwikkelen. Tijdens de cursus doen we verschillende onderwerpen aan. De cursus mediumschap is opgedeeld in 3 cyclussen van elk 6 lessen. De lessen zijn 1 keer per maand om zo alle stof die leert te kunnen laten indalen en te oefenen. De eerste 4 lessen bestaan uit theorie- en praktijklessen. De vijfde les is een oefen dag en de laatste dag is een toetsingsdag. 

Mediumschap 1

Mediumschap 1 is gericht op het leren readen van andere mensen. Dit wordt ook wel Mentaal mediumschap genoemd. Je leert jezelf te beschermen en verschillende manieren om andere mensen een reading te geven. De cursus bestaat onder andere uit: Aarden, Visualiseren, Bescherming, Mediteren, Psychometrie, Kaart leggen, Aura’s, Contact met je gids.

Mediumschap 2 

Mediumschap 2 is gericht op het leren healen van andere mensen. Dit wordt ook wel healing mediumschap genoemd. In deze cyclus leer je meerdere manieren om mensen een healing te geven, maar ga je ook een healing ontvangen zodat jij verder komt op je spirituele pad. De cursus bestaat onder andere uit: Healing, Pendelen, Magnetiseren, Kundalini Reiki, Afstemming met je gids

Mediumschap 3

Mediumschap 3 is een mix van trance mediumschap en healing mediumschap. In deze cyclus ga je verder in je spirituele ontwikkeling. De cursus bestaat onder andere uit: Uitleg diverse soorten mediumschap, Uitleg over trance mediumschap,Merkaba’s, Kinesiologie.

Ja, ik wil de Cursus Mediumschap 1,2 en 3 volgen!

  Extra informatie

  De cursus mediumschap is per cursus cyclus te volgen. Het advies is om te starten bij mediumschap 1 omdat mijn manier van les geven niet traditioneel is. Bij de cursus krijg je per lesdag een deel van het werkboek waarin de theorie en oefeningen staan beschreven. Aan het eind van de cursus heb je dan een volledig werkboek waarin je alles kan teruglezen. De cursus is behaald als alle lessen van de cursus cyclus zijn gevolgd. 

  Duur cursus: per cursus cyclus 6 lessen verdeeld over 6 maanden

  Tijd: van 9 uur tot 17 uur

  Kosten: 700 euro* (inclusief lunch) per cursus cyclus

  *betaling in termijnen is mogelijk voor deze cursus

  2024 Angels Touch