Workshop Leven in het hier en nu

We kennen het allemaal de dagen vliegen voorbij en voordat je weet is er zelfs al een week voor bij. Soms kan je zelfs niet herinneren wat je gedaan hebt die week soms zelfs niet eens de vorige dag. De maatschappij vraagt dit ook van ons. Alles moet liefst gister al gedaan zijn. Maar het is zo belangrijk om te leven in het nu. 

Waarom is leven in het nu zo belangrijk? 

Leven in het hier en nu gaat hand in hand met de automatische piloot uit zetten. Maar wat betekent het om volledig in het hier en nu te leven? Het betekent dat je aandacht volledige gevestigd is in dit moment. Je maakt je geen zorgen over de toekomst of het verleden. 

Als je in het hier en nu leeft, leef je waar het leven aan het gebeuren is, namelijk hier en nu en niet in de toekomst of het verleden. Precies waar je zou moeten zijn dus. Als je niet in het hier en nu leeft, leef je eigenlijk in een illusie. Een ander moment dat dit moment bestaat namelijk niet. Het verleden is geweest en de toekomst moet nog komen. Al het moois van het leven speelt zich nu af. Niet in het verleden of niet in de toekomst. 

Wat kun je verwachtten?

Tijdens deze workshop wordt er aandacht besteed aan verschillende technieken om je te helpen in het hier en nu te leven.

Tijdens de workshop komt onder andere het volgende aan bod:

  • aarden
  • meditaties
  • mindfulness

Dit is dus een hele goede reden om weer in dit moment te gaan leven. 

Ja, ik wil me voor de workshop Leven in het hier en nu aanmelden!

2020 Angels Touch